logo
Повернутись

Домонет підтримав хакатон Smart Techno

Домонет представив свого бота на Smart Techno.


Три дні з 16 по 18 вересня у Києві проходив хакатон Smart Techno 2016, який був присвячений штучному інтелектц, чатботам, віртуальній та доповненій реальності. Були задіяні три типи фундаментальних професій: художники, розробники, бізнесмени.

Домонет на конференції та хакатоні представив свого бота (Domobot/Домобот для месенджера Telegram). Спікерами на конференції виступили: керівник служби технічної підтримки Олександр Борисов, PHP-developer Віталій Ковальов і PR-менеджер компанії Інна Калініна. Команда Домонету поділилась історією створення бота, процесом та першими результатами, які показав Домобот.


Представники компанії Домонет також виступили менторами для молодих розробників.

#Smarttechno  - це синергія арту та технологій. Простір, де зустрічаються творці та дизайнери, люди мистецтва та театру з кріейторами та новаторами, розробниками та IT-спеціалістами, бізнесменами для впровадження технологій в повсякденні процеси. 

Учасники хакатону за 3 дні згенерували 24 ідеї!


Домонет обрав 2 проекти як фаворитів з усіх команд. Це проект  "AR card" від R-team (Аня Вітюк та Олег Гордієнко) для ігр з доповненною реальністю. Та ще один фановий проект – бот-афіша  вечірок у вашому місті PаrtyAnimalBot.

В Домонет завжди заохочують круті проекти та інновації, тому ми будемо тримати руку на пульсі – презентувати свої проекти та підтримувати молодих та перспективних. 

arrowUp